Diana Ensing

Amsterdam

Praktijk voor Gevoelstherapie, training & Coaching

foto-Diana.jpgIk ben Diana Ensing, 46 jaar en woon alweer 12 jaar in Amsterdam waar ik mijn praktijk voor Gevoelstherapie heb.

Ik heb veel verschillende dingen gedaan in mijn leven. maar sinds 2003 komt het beroep van gevoelstherapeute het dichtst bij wat mijn roeping is. Het is werk dat goed voelt, een passie is en inspireert. Het geeft mij de vrijheid om te doen wat ik leuk vind.

De Gevoelstherapie heeft mijn leven veranderd. Een bewustwording van wie ik ben. Een proces van het volgen van je levenspad en te leren luisteren naar je innerlijke stemmen. Het leven is een continue leerproces. Het doorbreken van oude patronen, afpellen van “ui” lagen, gebeurd nog steeds en elke keer kom ik dichter bij wie ik ben. Des te meer groeit mijn nieuwsgierigheid in het leven en wil ik alles leren dat mijn leven en dat van anderen kan verrijken.

Door dit werk te doen blijf ik open staan en veranderen. Ik voel de continue stroom van energie die voorwaarts gaat en nieuwe ervaringen op mijn pad legt om van te leren. Dat is voor mij de essentie van het leven.

Ik lees veel voor mijn ontwikkeling, volg cursussen en ga naar workshops. Ik heb de basiscursus I t/m III en de healing I gedaan bij het Centrum voor Leven en Intuïtie in Utrecht. Een geweldige ervaring. Ik heb level 1 & II van de Bach Bloesem Remedies succesvol afgerond en begin in maart 2010 aan Level III voor Bach Bloesem consulent. Byron Katie is een inspiratie met haar boeken, b.v. “De vier vragen” die je leven veranderen en haar workshops. Ik heb de workshop Emotional Freedom Technique gedaan bij Tom de Kok en het boek van Horst Benesch gelezen. Ik praktiseer EFT dagelijks. Ik heb veel geleerd van Jan Geurtz’s boeken, o.a. “de Verslaving voorbij” en zijn workshop “Vrij van de Innerlijke Criticus”. Van Elaine Aron heb ik geleerd wat een hoog sensitief persoon is en herken ik hier veel van in mijzelf en mijn cliënten. Deze week ga ik naar de workshop “Living with Intention” van Lynn McTaggart. Mijn collega’s en ik organiseren dit jaar de Goed Gevoel Workshop ontwikkeld door Anne Veldman. Het blijft stromen.

Anne blijft mijn grootste bron van inspiratie en met haar, mijn collega’s. Het is een heel warme club waarbij ik mij thuis voel.

Diana Ensing
Lekstraat 82 IV
1079 EV Amsterdam
telefoon 020 6611151

E-mail: info@dianaensing.nl

Website: www.dianaensing.nl external

3e
druk

Bestel Anne Veldman’s boek ‘de Verandering’

Bestel Of lees eerst een stukje